ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Ερωτική διάθεση ανεβασμένη και άτομα από το παρελθόν

Η ανάγκη σου να εκφραστείς δημιουργικά και να περάσεις καλά επικρατεί, τουλάχιστον μέχρι τις 10/7, οποιασδήποτε άλλης τάσης. Αυτή την περίοδο ο ερωτισμός σου είναι έντονος και έλκει τους γύρω σου. Πολλές κατακτήσεις, ευκαιρίες για γνωριμίες και διασκέδαση. Η Πανσέληνος στις 3/7 ανακινεί επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα μεγεθύνοντας τα. Από τις 10/7 κι έπειτα, θα αρχίσουν να σε απασχολούν κάποιες εργασιακές εκκρεμότητες, αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν μπορούν να αναβληθούν.

Επειδή ο διακόπτης της διάθεσής σου δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, λίγο παραπάνω στρες και μια ευαισθησία σε ψυχοσωματικά ζητήματα μπορεί να εμφανιστεί. Η επικοινωνία με τους άλλους ευνοείται περισσότερο το δεύτερο μισό του μήνα με τον Ερμή στο φιλικό για σένα Λέοντα. Στις 23/7 ξεκινά η ανάδρομή πορεία της Αφροδίτης ανοίγοντας ένα δίαυλο με το ερωτικό σου παρελθόν. Μην απορρήσεις αν σε θυμηθούν άτομα που νόμιζες ότι δε σε σκέφτονται πια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Γίνεσαι πιο δυναμική και διεκδικητική

Οι ευκαιρίες για βελτίωση στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας γενικότερα, συνεχίζονται και την περίοδο αυτή. Πιο συγκεκριμένα, από τις 10/7 οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις μειώνονται αισθητά και το σύμπαν σου δίνει την ευκαιρία να διορθώσεις κάποια ζητήματα με την οικογένειά σου που μένουν ανοικτά. Η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει και η ανάγκη σου για δημιουργία και διασκέδαση γίνεται πιο επιτακτική.

Η ευνοϊκή για σένα θέση του Άρη στην Παρθένο ενισχύει τα ενεργειακά σου αποθέματα και σε κάνει πιο διεκδικητική και δυναμική στο να κυνηγήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Προσοχή χρειάζεται στις αρχές του μήνα όχι τόσο λόγω της Πανσέληνου, όσο του τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού που δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις και αντιδράσεις. Η επίδρασή είναι έντονη, διασπαστική αλλά προσωρινή. Αξιοποίησε τις μέρες γύρω από τις 20/7 όπου η τύχη είναι με το μέρος σου και οι πρωτοβουλίες ευνοούνται.  

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Μικρές καλοκαιρινές αποδράσεις

Το μέσο του καλοκαιριού σε βρίσκει με αρκετές οικονομικές σκέψεις και ανάγκη να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, ιδίως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2023 όμως είναι εδώ για να σε ενθαρρύνουν να περάσεις όμορφα τις διακοπές σου παρά τις όποιες υποχρεώσεις προκύψουν. Η Αφροδίτη όλο το μήνα και ο Άρης μέχρι τις 10/7 ευνοούν μετακινήσεις, σύντομα ταξίδια, επικοινωνία και επαφές.

Η κοινωνικότητά σου είναι ανεβασμένη, κάνεις γνωριμίες και συναναστρέφεσαι κόσμο. Ωστόσο, στο χώρο τις οικογένειας κάποιες συγκρούσεις με τους δικούς σου ανθρώπους σου προκαλούν εκνευρισμό και ένταση. Ίσως ζητήματα με κάποιο ακίνητο να σε απασχολούν και να φέρνουν διαφωνίες. Ενδιαφέρουσες αλλαγές συνεχίζουν να διαδραματίζονται μέσα σου. Έχεις μεγαλύτερη πίστη που σε βοηθά να νιώθεις ότι έχεις προστασία και καθοδήγηση στη ζωή σου. Έρχεσαι πιο εύκολα σε επαφή με τους φόβους σου, τους κοιτάς κατάματα και τους ξεπερνάς μέρα με τη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Κάνε σωστές οικονομικές κινήσεις και θα ανταμειφθείς

Στο μήνα των γενεθλίων σου, τα κοσμικά φώτα είναι στραμμένα πάνω σου. Η Πανσέληνος στις 3/7 γίνεται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω και σε αφορά άμεσα. Γίνεσαι πιο συναισθηματική αλλά δυσκολεύεσαι να εκφράσεις καθαρά αυτά που νιώθεις. Η εσωτερική σύγκρουση αντικατοπτρίζεται στις σχέσεις σου με τους άλλους και κυρίως με το σύντροφό σου. Μεγάλη σημασία έχουν για σένα αυτή την περίοδο τα οικονομικά σου.

Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα αυτόν προωθεί τις οικονομικές σου συναλλαγές αλλά μπορεί να σε κάνει και λίγο επιρρεπή σε παραπάνω έξοδα. Προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να έχεις κάποια επιστροφή χρημάτων. Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στο ζώδιό σου στις 17/7 και ευνοεί νέα ξεκινήματα, ιδίως εκείνα που σχετίζονται με καινοτόμες και ασυνήθιστες ιδέες. Για να δεις την αλλαγή που επιθυμείς στον εαυτό σου, όποια και αν είναι αυτή, πρέπει να βρεις τη δύναμη να κάνεις το πρώτο βήμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Η γοητεία σου έλκει τους άλλους κοντά σου

Από τον προηγούμενο μήνα η ενέργειά σου είναι ανεβασμένη σε σημείο που κάποιες φορές οδηγήθηκες σε νεύρα και εντάσεις. Η έντονη παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου, που σχετίζεται με την παραπάνω δυναμική, ολοκληρώνεται στις 10/7. Από εκεί και έπειτα η ενέργειά σου στρέφεται σε οικονομικές συναλλαγές και οργάνωση εσόδων – εξόδων. Η γοητεία σου συνεχίζει να είναι ανεβασμένη. Μέχρι τις 27/7 αισθητικές παρεμβάσεις ευνοούνται ιδιαίτερα, με εξαίρεση τις δύο πρώτες ημέρες του μήνα.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μπορεί να σε εκπλήξει με επιστροφή ατόμων από το παρελθόν. Όμως κι εσύ η ίδια μπορεί να νιώσεις τα συναισθήματα σου για ένα άτομο να αναζωπυρώνονται ενώ νόμιζες ότι είχαν τελειώσει. Οι ερωτικές επιτυχίες είναι δεδομένες για όλο το καλοκαίρι. Από τις 11 έως τις 28 του μήνα οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι τονισμένες. Δώσε μια παραπάνω προσοχή στα λόγια σου στις 23/7 για να αποφύγεις συγκρούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Η ενέργεια σου ανεβαίνει δυναμικά

Ήδη από το προηγούμενο μήνα το σύμπαν σε φέρνει σε μεγαλύτερη επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο. Ανακαλύπτεις πως βαθύτερα συναισθήματα, κρυμμένες ανησυχίες και φόβοι, μυστικά και υποσυνείδητες σκέψεις επηρεάζουν τη συνειδητή σου ζωή. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2023 όμως είναι εδώ για να σου θυμίσουν ότι αυτό είναι μέρος της διαδικασίας για την εξέλιξή σου. Μυστικές επαφές, ακόμη και ερωτικές αλλά και παρασκηνιακή δράση είναι χαρακτηριστικό της περιόδου ιδίως μέχρι τις 10/7.

Η μετακίνηση του δυναμικού Άρη στο ζώδιό σου από τις 11/7 και για ενάμιση περίπου μήνα, σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι να φέρεις εις πέρας τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Όμως συνάμα φέρνει εντάσεις και εκνευρισμό. Προσοχή γύρω στις 20/7 γιατί οι απερίσκεπτες ενέργειες φέρνουν εμπόδια και αντιδράσεις. Η ανάγκη σου να ταξιδέψεις, να διαβάσεις και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου βρίσκει δυνατούς συμμάχους και σε ωθεί να ακολουθήσεις τα όνειρά σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Αναλογίσου τι χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις τη ζωή

Ο κύκλος των κοινωνικών σου επαφών επεκτείνεται και οι στιγμές που περνάς με φίλους ομορφαίνει την καθημερινότητά σου. Προς το τέλος μάλιστα του μήνα, δεν είναι απίθανο φιλίες από το παρελθόν που περνούσαν μια περίοδο απομάκρυνσης να αναθερμανθούν. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης από τις 23/7 σε ωθεί να ανασυνταχθείς συναισθηματικά και να επαναξιολογήσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους.

Συγχρόνως σε βοηθάει να αναλογιστείς τι χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή και πως αυτό μπορείς σιγά σιγά να το πετύχεις. Η Πανσέληνος στην αρχή του μήνα σε κουράζει ψυχολογικά, τόσο όσον αφορά επαγγελματικές όσο και οικογενειακές υποχρεώσεις και φέρνει εσωτερική ένταση και ασταθείς σκέψεις. Η Νέα Σελήνη στις 17/7 φέρνει νέα επαγγελματικά δεδομένα. Από τις 10/7 λειτουργείς καλύτερα στο παρασκήνιο. Οργάνωσε τη δράση σου, κάνε τα σχέδια σου, αλλά για την ώρα κράτησε τις πράξεις σου μυστικές και το προφίλ σου χαμηλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Οι εργασιακές εντάσεις υποχωρούν

Ο κόπος που καταβάλεις για να αναγνωριστεί η αξία σου στην επαγγελματική σου πορεία το επόμενο διάστημα θα αποφέρει καρπούς. Έτσι, οι στιγμές έντασης και άγχους που περνάς θα πλαισιωθούν και με στιγμές ικανοποίησης και χαράς. Οι συγκρούσεις στο χώρο της εργασίας σε κούρασαν και σε αποσυντόνισαν αλλά το κλίμα σιγά σιγά αλλάζει. Από τις 10/7 ομαδικές δραστηριότητες, συλλογικότητα και κοινωνικές επαφές με φίλους απορροφούν μέρος της ενέργειάς σου και ξεδίνεις.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ενδείκνυται περισσότερο για να επικοινωνήσεις με τους άλλους. Από τις 11/7 έως τις 28/7 πρόσεξε μη γίνεσαι πολύ απόλυτη και άκαμπτη στις απόψεις σου. Ιδίως στις σχέσεις σου με συνεργάτες και συναδέλφους. Η Νέα Σελήνη στις 17/7 είναι ιδιαίτερα φιλική προς εσένα. Υπάρχουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Παράλληλα προωθούνται θέματα που σχετίζονται με ξένους, εξωτερικό, ταξίδια και σπουδές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Πρόσεχε τις συγκρούσεις στο χώρο της δουλειάς

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει δυναμικά για σένα και ήδη από τον προηγούμενο μήνα βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και η ενέργειά σου ψηλά. Έχεις όρεξη για σχέδια και αποδράσεις. Η τάση αυτή συνεχίζεται σίγουρα μέχρι τις 10/7. Από εκεί και πέρα όμως, η νέα θέση του Άρη στην Παρθένο, είναι λίγο κουραστική για σένα και φέρνει εμπόδια. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2023 σου εφιστούν την προσοχή στο χώρο της δουλειάς σου.

Διαφωνίες με συνεργάτες και συναδέλφους μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Ιδίως, γύρω στις 20/7 δείξε σύνεση και κράτα τους τόνους χαμηλά. Άσε τους άλλους να αντιδράσουν πρώτα και επέλεξε με σοφία τις επόμενες κινήσεις σου. Επένδυσε στο σωστό διάλογο από τις 12/7 και θα δεις ότι προς το τέλος του μήνα οι καταστάσεις βελτιώνονται. Η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα ανακινεί συναισθήματα και σκέψεις  γύρω από οικονομικά και κληρονομικά θέματα και σε φορτίζει αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Δώσε χώρο να ακούσεις και την άλλη πλευρά

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και το ενδιαφέρον σου είναι ακόμη στραμμένο σε οικονομικές εκκρεμότητες, περιουσιακά στοιχεία και συναλλαγές με τρίτους. Τα θέματα σου όμως θα προωθηθούν, ιδίως από τις 10/7 κι έπειτα. Έκτοτε και για ενάμιση μήνα η ευεργετική για σένα παρουσία του Άρη στην Παρθένο λειτουργεί επιβοηθητικά στην επίτευξη στόχων και στο κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα διαταράσσει προσωρινά τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου και αναστατώνει σχέσεις και συνεργασίες.

Μέχρι τις 11/7 πίστεψε στη δύναμη της επικοινωνίας. Επιδίωξε όχι μόνο να εξηγείς τη θέση σου στους άλλους, αλλά κυρίως να ακούς τη δική τους. Στον αντίποδα, η Νέα Σελήνη στις 17/7 διορθώνει τα κακώς κείμενα και φέρνει νέα δεδομένα κι ευκαιρίες στον τομέα του γάμου, αλλά και των σημαντικών συνεργασιών! Η ερωτική σου ζωή είναι σε τροχιά ανανέωσης, ενώ δε λείπουν οι γνωριμίες και οι στιγμές χαράς και δημιουργίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Επαναπροσδιόρισε σχέσεις και συνεργασίες

Οι σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, σύντροφο και συνεργάτες συνεχίζουν να είναι σε προτεραιότητα και να σε απασχολούν. Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις τις απαραίτητες παρεμβάσεις για να βελτιωθούν και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για αυτό. Μετά τις 10/7 διαφωνίες και συγκρούσεις υποχωρούν αισθητά. Αντικαθίστανται από στιγμές χαράς και ικανοποίησης στις επαφές με τα κοντινά σου άτομα.

Υπάρχουν κάποια οικονομικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα και σχετίζονται περισσότερο με κοινά οικονομικά ή περιουσιακά στοιχεία που διαχειρίζεσαι με άλλους. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και σκέψου καλά πριν επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου γύρω στις 23/7. Η ανάδρομη Αφροδίτη προς το τέλος του μήνα συνηγορεί στο να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου και τα συναισθήματα σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στη ζωή σου άτομα με τα οποία σχετιζόσουν στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Επιστράτευσε την ευελιξία σου

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα με τις οποίες έρχεσαι αντιμέτωπη εδώ και κάποιο καιρό σε προσγειώνουν λίγο απότομα στην πραγματικότητα. Εργασιακές απαιτήσεις κάνουν τις μέρες σου πιο κουραστικές και νιώθεις ότι χρειάζεται να ασχοληθείς περισσότερο με τη φροντίδα του εαυτού σου. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2023, σε καθησυχάζουν και σου δίνουν τη δυνατότητα να στραφείς προς αυτή την κατεύθυνση. Θεραπείες ομορφιάς και αναζωογόνησης ευνοούνται μέχρι τις 27/7.

Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 17/7 είναι ιδιαίτερα βοηθητική για σένα και μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Αν μη τι άλλο, ένα δημιουργικό σου σχέδιο προωθείται. Ωστόσο από τις 10/7 και μέχρι το τέλος Ιουλίου, διαφωνίες και συγκρούσεις με σύντροφο και συνεργάτες ανεβάζουν τους τόνους. Επιστράτευσε την ευελιξία σου και χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου για να καταλάβεις τους βαθύτερους λόγους που οι άλλοι αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο.

ΠΗΓΗ:beautemagazine.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο